Welkom bij Stoney Times. » Smart/Headshop S

Smart/Headshop S
nL VLAG WELKOM OP ONZE PAGINA HEAD/SMARTSHOP S nL VLAG


U BEVINDT ZICH OP DE PRODUCT PAGINA MET DE LETTER S - LIEVER ZOEKEN IN DE CATEGORIE PAGINA'S - GA DAN NAAR HET HOOFDMENU EN ZOEK UW PRODUCTEN IN DE DOOR U GEWENSTE CATEGORIE.

>>>>LET OP! - GEBRUIK UW BACKSPACE BUTTON OM TERUG TE KEREN NAAR DEZE WEBSITE OMDAT DE PRODUCTEN NIET OPENEN IN EEN NIEUW VENSTER<<<<<

Deze inteelt Black Domina is een van Sweet Seeds' meest aromatische en sterkste variëteiten. Deze plant werd gekozen uit een selectie in 1998, en is erg geliefd in en rondom Valencia. In 2004 werd er een eerste prijs mee werd behaald bij cannabis cup 'Barraca de Maria'.

S.A.D. S1 (Sweet Seeds) gefeminiseerd

Dit boek is alleen in het Engels verkrijgbaar.
Teonanácatl was de naam die gegeven werd aan de visionaire paddestoelen die gebruikt werken in oude Mesoamerikaanse sjamanistische ceremonies, paddestoelen die psilocybin bevatten, de psychoactieve stof geidentificeerd door de Zwitserse Scheikundige Albert Hofmann; de ontdekker van LSD. De herontdekking van deze visionaire paddestoelen door de Mazateekse heler Maria Sabina en mycologist R. Gordon Wasson ontstak een wereldwijde paddestoel cultuur die de bewustzijnsrevolutie van de jaren 60 inspireerde.

Sacred Mushroom of Visions

Dit boek is alleen in het Engels verkrijgbaar.
Heilige paddestoelen werden gebruikt om te helpen bij visionaire staten zo vroeg als 4000 BC en in religieuze ceremonies lang voor de Azteekse civilisatie. Velen geloven dat de paddestoelen met ze praten en daarmee kanalen van communicatie met dieren en spirituele entiteiten openstellen. Toch, voor alle praktische doeleinden, is de entheogene ervaring - het vinden van innerlijke god - in alle landen verboden. In Sacred Mushrooms and the Law biedt advocaat Richard Glen Boire de nodige review van wetten met betrekking tot het bezit en het gebruik van heilige paddestoelen. De wetten zijn een geheime mix dat van de natuur een illegale drugslab maakt.

Sacred Mushrooms and the Law

Alleen verkrijgbaar in het Engels!
Sacred Mushrooms of the Goddess duikt diep in de mythische wortels van Westerse Europese spiritualiteit. Door het deelnemen aan culten, genaamd Mysteries, leverde de oudheid een ervaring van persoonlijke communicatie met een goddelijkheid, samen met geheimen van acties en betekenissen die waren verborgen. Het onthullen van deze geheimen was verboden, wat bestraft werd met de dood.

Sacred Mushrooms of the Goddess

Alleen in het Engels verkrijgbaar
Al meer dan honderd misschien wel duizenden jaren wordt ayahuaca gebruikt door de inheemse Indianenstammen en sjamanen in Colombia, Peru en Equador voor helen, genezen en talloze rituelen. Ayahuasca is een mix van hallucinogenen plantensoorten die voorkomen in het tropisch Amazone gebied.

Sacred Vine of Spirits: Ayahuasca

Dit is de autoflowering versie van de S.A.D. S1. Produceert harsachtige dichte toppen met intens aroma en muskusachtige smaken geërfd van haar Afghaanse voorouders. Sweet Afghani Delicious (SAD) S1 zaden zijn erg homogeen, en datzelfde zal voor de nakomelingen gelden.

SAD auto (Sweet Seeds) gefeminiseerd

Sakae Naa (Combretum quadrangulare) is een vrij onbekend kruid gemaakt van de vermalen bladeren van de boom met dezelfde naam. De boom komt voor in diverse oerwouden en moerasgebieden in het zuidoosten van Azië.

Sakae Naa (Combretum quadrangulare)

Sakae Naa (Combretum quadrangulare) is een vrij onbekend kruid gemaakt van de vermalen bladeren van de boom met dezelfde naam. De boom komt voor in diverse oerwouden en moerasgebieden in het zuidoosten van Azië.

Sakae Naa (Combretum quadrangulare) extract 25X

Salvia divinorum (Ska maria pastora) is ontdekt door de Mazatec indianen. De sjamanen van de Mazatekenstam zagen dit kruid als een heilig middel om in een trance te raken. In deze trance konden ze door het onderbewuste van een ziek persoon reizen om de oorzaak van de ziekte te vinden.

Salvia divinorum

Alleen verkrijgbaar in het Duits.
Dieses Buch beschreibt erstmals alle Aspekte einer uralten Zauber- und Heilpflanze aus Mexiko: Salvia divinorum, auch "Wahrsagesalbei" genannt.

Salvia Divinorum - Die Wahrsagesalbei

Salvia divinorum is een plant met zacht aanvoelende bladeren, die van origine in Mexico voorkomt en die de krachtige psychoactieve stof salvinorine bevat. In Mexico werd Salvia divinorum oorspronkelijk gebruikt bij genezing en waarzeggerij, en in de vroege jaren '90 is het verkrijgbaar geworden in de psychedelische undergroundcultuur. Binnen de plantensoort Salvia bestaan veel soorten en variaties, waaronder het in de keuken gebruikte salie; echter, planten uit het tuincentrum zijn vrijwel nooit Salvia divinorum behalve wanneer dit op het label staat.

Salvia divinorum levende plant

Salvia divinorum (ska maria pastora) is ontdekt door de Mazatec indianen. De sjamanen van de Mazatec stam zagen dit kruid als een heilig middel om in een trance te raken. In deze trance konden ze door het onderbewuste van een ziek persoon reizen om de oorzaak van de ziekte te vinden.

Salvia divinorum stek

Salvia divinorum wordt al eeuwen gebruikt voor genezing en waarzeggerij in de sjamanistische praktijken van de Mazatec indianen uit Oaxaca, Mexico. Salvia divinorum –“diviner’s sage”- is lid van de munt familie en biedt een nieuwe doorgang naar de visionaire achtervolging van een hogere spirituele en meditatieve toestand.

Salvia Divinorum: Doorway to Thought-Free Awareness

Dit pakket bevat 5 gram gedroogde salvia bladeren, een gram 5x extract en een gram 10x extract. Om het salvia bewustzijn te ervaren dien je op 8 tot 20 bladeren te kauwen en deze een half uur in de mond te houden.

Salvia pack Experience

Dit pakket bevat 5 gram gedroogde salvia bladeren en een gram 5x extract. Om het salvia bewustzijn te ervaren dien je op 8 tot 20 bladeren te kauwen en deze een half uur in de mond te houden.

Salvia pack Starter

Salvia pack "the Master" bevat:
5 gram salvia bladeren 1 gram 5x extract 1 gram 10x extract 1 gram 20x extract

Salvia pack the Master

Salvia divinorum (ska maria pastora) is ontdekt door de Mazatec indianen. De sjamanen van de Mazatekenstam zagen dit kruid als een heilig middel om in een trance te raken. In deze trance konden ze door het onderbewuste van een ziek persoon reizen om de oorzaak van de ziekte te vinden.

Salvia sage extract 10X

Salvia Divinorum (ska maria pastora) is een plant uit het zuidelijk deel van Mexico die een sterke psychoactieve stof bevat genaamd Salvinorin A. De Mazateken indianen beschouwen Salvia divinorum volgens traditie als een heilige plant. Met de visioenen die ze krijgen terwijl ze kauwen op de bladeren, geloven ze dat ze andere kunnen genezen en de toekomst kunnen voorspellen.

Salvia sage extract 15X

Salvia divinorum (ska maria pastora) is ontdekt door de Mazatec indianen. De sjamanen van de Mazatekenstam zagen dit kruid als een heilig middel om in een trance te raken. In deze trance konden ze door het onderbewuste van een ziek persoon reizen om de oorzaak van de ziekte te vinden.

Salvia sage extract 20X

Voor de zeer ervaren gebruiker: Salvia 30x gestandaardiseerd extract.

Salvia sage extract 30X

Alleen voor de uiterst ervaren gebruiker: Salvia 40x gestandaardiseerd extract. Het sterkste dat bij Azarius beschikbaar is

Salvia Sage Extract 40X

Salvia divinorum (ska maria pastora) is ontdekt door de Mazatec indianen. De sjamanen van de Mazatekenstam zagen dit kruid als een heilig middel om in een trance te raken. In deze trance konden ze door het onderbewuste van een ziek persoon reizen om de oorzaak van de ziekte te vinden.

Salvia sage extract 5X

De San Pedro cactus (Trichocereus Pachanoi) is de oudst bekende magische plant in Zuid-Amerika. Oorspronkelijk stamt deze uit Ecuador en Peru, en daar groeit hij nog steeds op de hoogvlaktes (2000-3000 meter).

San Pedro cactus

Eén op de duizend San Pedro cactussen groeit uit tot een mutant. De mutatie kan allerlei verschillende vormen aannemen, waaronder deze fraaie cristaat of waaiervorm.

San Pedro cactus Cristaat

Bevat alles wat je nodig hebt voor het kweken van je eigen San Pedro cacti:
20 San Pedro cactus zaden (Trichocereus pachanoi) cactusaarde zand fijne kiezelsteentjes perliet bak met aflsuitbare deksel gebruiksaanwijzing

San Pedro kweekset

De San Pedro cactus (Trichocereus pachanoi) groeit heel snel (ongeveer 10 tot 50 cm per jaar), maar heeft veel tijd nodig om te ontkiemen en wortel te schieten, dit kan tot een jaar duren.

San Pedro zaden

Minder mooi om te zien, maar net zo werkzaam als de A-klasse San Pedro cacti!

San Pedro, B-kwaliteit

Moby Dick’s sativa nicht is even veeleisend op het gebied van licht en voeding en geeft een effect van betere kwaliteit dan de Moby Dick. Een meer mentale werking en niet al te zwaar.

Santa Sativa (Dinafem) gefeminiseerd

Dit pakket bevat een mix van 2 x Big Band Auto, 2 x Power Skunk Auto en 2 x Thai Fantasy Auto.

Sativa Auto (Kannabia) gefeminiseerd

Deze Sativa Mixpack bevat 2 Sativa zaden van elke strain: Claustrum, Jack Diesel and Purple Haze #1.

Sativa Collection (Positronics) gefeminiseerd

Na een extensieve selectie van AK-47, heeft French Touch de eigenschappen van de beste Sativa AK-47 gecombineerd, een van die eigenschappen is dat de bloei relatief kort is met een maximum van 65 dagen. De meest ervaren kwekers zullen het hoge niveau van THC waarderen en zullen niet teleurgesteld worden door de opbrengst. Sativa des Rois is ideaal als moederplant vanwege het kleine formaat en de compactheid, ideaal voor het produceren van een groot aantal klonen.

Sativa des Rois (French Touch Seeds) gefeminiseerd

5 verschillende Sativa soorten van Greenhouse in 1 verpakking. Super Silver Haze, Arjan's Strawberry Haze, Neville's Haze, Hawaiian Snow, Arjan's Haze #1.

Sativa mix (Greenhouse) feminized

5 verschillende Sativa en Indica variëteiten van Greenhouse in 1 verpakking. Alle zaden zijn gekleurd en vrouwelijk!

Sativa/Indica mix A (Greenhouse) gefeminiseerd

5 different Sativa and Indica strains from the Greenhouse in 1 package. All colored feminized seeds!

Sativa/Indica mix B (Greenhouse) feminized

Vijf verschillende soorten Sativa en Indica van Greenhouse in één verpakking. Gekleurde, gefeminiseerde zaden!

Sativa/Indica mix C (Greenhouse) feminized

5 different Sativa and Indica strains from the Greenhouse in 1 package. All colored feminized seeds!

Sativa/Indica mix D (Greenhouse) femin.

Deze saverette met Amsterdam als opdruk doet zijn naam precies eer aan: een goed ontwerp om je jointje, sigaar of sigaret in te bewaren. Het zal meteen doven wat je erin stopt.

Saverette Amsterdam

Deze saverette doet zijn naam precies eer aan: een goed ontwerp om je jointje, sigaar of sigaret in te bewaren. Het dooft direct wat je erin stopt.

Saverette Kingsize Leaf

Doof onmiddellijk de rook met de kingsize Saverette.
De deksel sluit hermetisch af, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over ongewenste geuren.

Saverette, kingsize

Elke electronische weegschaal moet zo nu en dan worden geijkt. Met deze precisiegewichten kan je je weegschaal zeer nauwkeurig afstellen. Ook geschikt voor ouderwetse balansweegschalen. Verkrijgbaar in zeven gewichten.

Scale calibration weights

Scale Myco MM-100 Pocket (100 x 0.01 g)

De Myco 100 x 0.01 g scale is erg accuraat, simpel en voordelig, wat het een goede keuze maakt voor iedereen met een krap budget.

Een weegschaal die net zo gemakkelijk is om te betalen als dat hij draagbaar is. Inclusief verwijderbare deksel dat als schaaltje functioneert.

Scale On Balance DJ-100 Miniscale (100 x 0.01 g)

Een scalpel is uiterst geschikt om:
sporen van een sporenprint te schrapen, stukjes mycelium uit agar te snijden, weefsel van een paddestoel te snijden

Scalpel

Psilocybe galindoi werd voor het eerst aangetroffen in de bossen van Mexico, en meest recentelijk in Georgia.

Sclerotia Galindoi

De Sclerotia kweekset 'Ready-To-Grow' bevat broed van de Psilocybe paddenstoel (Mexicana, Galindoi of Tampanensis) waarmee sclerotia geproduceerd kan worden. Dit wordt vaak ook wel magic truffels of Philosopher's stones genoemd. Elke kweekset bevat 0.7 liter broedsel, genoeg om zo'n 70 tot 90 gram verse truffels van te oogsten.

Sclerotia kweekset 'Ready-To-Grow'

Deze sclerotia soort groeit in de subtropische regionen van Mexico en is ook in Guatemala gezien. Psilocybe mexicana A. heeft het vermogen om onder de paddenstoel sclerotia te vormen. Deze kleine klompjes, die soms "Philosopher's stones" worden genoemd, bevatten een hoge concentratie psilocybine, een psychedelisch middel met een krachtige visuele werking.

Sclerotia Mexicana A.

Sensi Star is een van de sterkste Indica’s die je ooit zal tegenkomen. Het is een geweldige plant die sterke en heel compacte toppen aanmaakt, bekroond met een legendarische hoeveelheid hars. Ondanks dat ze voornamelijk Indica is, behoud de Sensi Star een complexe high die zowel lichaam als geest transformeert. De stabiliteit van deze soort was verbeterd om een sterke plant te kunnen leveren met grote waaier bladen en mooie dikke toppen.

Sensi Star (Paradise Seeds) gefeminiseerd

Serious 6 is gecreëerd door het mixen van genetica uit Canada met genetica uit Afrika. Het doel was om een strain te creëren die zeer resistent is tegen schimmel en snel bloeit in vochtige en koude klimaten aan het eind van september. Buiten wordt de plant groot en dun, vol met buds en kleine bladeren. Aan het einde van de bloei veranderen de roze kleuren naar paarse tonen.

Serious 6 (Serious Seeds) gefeminiseerd

Sex-E bevat een breed spectrum aan kruiden die de stemming verbeteren, seksueel genot vergroten, uithoudingsvermogen doen toenemen en de bloedtoevoer naar de genitaliën verbetert.

Sex-E (Happy Caps)

Dit is onze vroegere variëteit Purple/Skunk. Deze variëteit is een hybride (F-1) van Purple#1 en een vroegbloeiende Skunk.

Shaman (Dutch Passion) gefeminiseerd

Een verbazingwekkende mix van Northern Light en White Widow. Het groeipatroon van de plant is typisch Indica en de toppen zijn zo rijk aan harskristallen, dat het lijkt alsof ze in suiker gedoopt zijn. De zoetheid van White Widow geeft een sterke, fruitige ondertoon aan Shaman’s High. Het effect kan slechts beschreven worden als heel erg stoned en is alleen geschikt voor mensen die dit aankunnen!

Shaman's High (Sjamaan)

Dit is onze vroegere variëteit Purple/Skunk. Deze variëteit is een hybride (F-1) van Purple#1 en een vroegbloeiende Skunk.

Shaman's High (Sjamaan) gefeminiseerd

Deze gefeminiseerde Haze soort is een prachtig voorbeeld van een topkwaliteit Haze met alle eigenschappen die je kunt verwachten van een soort waarin Sativa dominant is. Tegen de tijd dat de bloeiperiode ten einde loopt, zit de top, zo’n 50% van de stam en takken, vol met lange bloemen, die bedekt zijn met plakkerige kristallen. De invloed van Indica in Shamanic Haze is erg subtiel en zorgt voor de extra dichtheid en de erg rijke Citrus smaak van Shamanic Haze.

Shamanic Haze (Sjamaan) gefeminiseerd

Deze Indica dominante soort is met name belangrijk om 3 redenen: de witte laag hars die het aanmaakt, de medicinale werking vanwege het hoge CBD percentage en de intense Indica aroma en smaak. De ontspanning van het lichaam en de spieren is zeer goed te voelen en het effect is sterk en plezierig.

Shark Attack (Dinafem) gefeminiseerd

De uiterst potente Sharksbreath is een genot voor de kenner. Deze soort produceert een verbazingwekkend sterke geur en smaak en is daarnaast relatief eenvoudig te kweken. De korte, gedrongen plant maakt compacte en harsrijke toppen aan.

Sharksbreath (DNA Genetics) gefeminiseerd

De Shining Silver Haze heeft haar naam te danken aan haar glinsterende veld van trichomen die duidelijk zichtbaar zijn op de plant. Indoor zal de Shining Silver Haze ongeveer een meter hoog worden, wat voor een haze relatief klein is. Outdoors kan ze tot ongeveer 2 meter hoog doorgroeien in een warm en zonnig klimaat zoals: Spanje, Italië of Noord-Amerika.

Shining Silver Haze (Royal Queen Seeds)

Ronde velletjes aluminiumfolie met een doorsnede van 12 cm. Ideaal om de kom van de shisha te bedekken. Elke verpakking bevat 10 velletjes.

Shisha alufolie

Houtskooltjes voor het roken van je Eqyptische waterpijp. Gemakkelijk aan te steken, weinig geur en vonken. Verpakt per 10 stuks.

Shisha kooltjes

Luxe, 88 cm hoge Egyptische waterpijp. Deze extra grote waterpijp maakt het roken van kruiden of fruittabak tot een ware beleving!

Shisha Luxira XL

Tabakskop van hoge kwaliteit, verkrijgbaar in geglazuurd steen of metaal. Deze tabakskop is geschikt voor elk formaat shisha uit ons assortiment.

Shisha tabakskop

Duik in de wereld van de Shisha.. Wij nemen je mee op avontuur! Deze Zebra Shisha is perfect voor gebruik buitenshuis, of neem hem mee op safari!

Shisha Zebra

Zorg dat je shisha er goed uit blijft zien en langer bruikbaar blijft met Shisha-Clean No.1. Je hoeft alleen maar een kleine hoeveelheid op het te reinigen voorwerp te sproeien, het even te laten inwerken, en dan het vuil weg te vegen. Even naspoelen met wat water, laten drogen, en je shisha is weer als nieuw.

Shisha-Clean No.1

De Shishita is een super handige wegwerp shisha in verschillende smaken. Ideaal om mee te nemen op vakantie of op een feestje. Je hoeft alleen nog maar water (of een ander vloeistof) toe te voegen en de kooltjes te verhitten.

Shishita

Deze Afghaan met haar doordringende Indica-aroma zal menig kweker verrassen door zijn goede opbrengst. De smaak is zeer zacht en aangenaam.

Shiva Shanti (Sensi)

Als machtigste lid van de Skunk familie en dus een van de meest dominante Indica soorten die ooit werden uitgebracht, is Shiva Skunk genoemd naar de Lord of the Dance.

Shiva Skunk (Sensi Seeds) gefeminiseerd

Shoreline is een oude Sensi Skunk strain die zijn weg vond naar de VS, waar een groep in Texas de strain uitkoos. Enige tijd later, na een Grateful Dead concert in het Shoreline Amphitheater, kreeg de kloon zijn naam en verspreidde zich over de wereld.

Shoreline (Devil's Harvest) gefeminiseerd

Nirvana's Short Rider is een hybride van de niet langer verkochte soorten Top 44 en Early Special. Top 44 is een favoriet bij commerciële kwekers, vanwege de harde toppen na slechts 44 dagen bloei. Early Special is uniek vanwege de 'zelfbloeiende' ruderalis genen. Short Rider is een must voor kwekers met beperkte ruimte of voor diegenen die extra vroeg willen oogsten.

Short Rider (Nirvana) gefeminiseerd

Zwevende paddestoelen die licht geven in blacklight. Deze ShroomSquad longsleeve maakt indruk op iedereen!

ShroomSquad Longsleeve

Zwevende paddestoelen die licht geven in blacklight. Dit ShroomSquad t-shirt maakt indruk op iedereen!

ShroomSquad T-shirt

Dit houten zeefdoosje, waarmee je zelf de polm van de vrouwelijke Cannabis toppen kan extraheren, is voorzien van een handig magneetsysteem. Snel, goedkoop en efficiënt je eigen hasj in huis!

Sifterbox wooden with magnet

Jarenlang bekend als het beste van de Grey Area koffieshop in Amsterdam en nu beschikbaar voor de rest van de wereld. De Silver Bubble is een uitgebalanceerde mix van 1/4 Northern Lights, 1/4 Skunk en 1/2 Haze. De bloeitijd is 10 weken maximaal, of midden oktober buiten. De Silver Bubble is schimmel bestendig en kan wel tegen de kou. Ze is een gemiddelde tot zware eter en strekt een beetje uit als ze niet onder controle gehouden wordt.

Silver Bubble (Reserva Privada) Gefeminiseerd

Kom surfen met de 'cheese wave'! Big Buddha's laatste hybrid is Silver Cheese.

Silver Cheese (Big Buddha) gefeminiseerd

De eerste Haze wordt gezien als een karakteristiek meesterwerk van cannabisteelt, een harmonieuze mix van complementaire equatoriale genotypes die wijd en zijd gezien worden als de puurste en meest krachtige Sativa die ooit gecreëerd is. Het oorspronkelijke, bekroonde zaadras Silver Haze van Sensi heeft de zonnige, cerebrale magie van haar torenhoge ouder verfijnd tot een goed beheersbare hybride, die prima mogelijkheden biedt om binnenshuis te houden.

Silver Haze #9 (Sensi Seeds) gefeminiseerd

Silver Haze is een echte Sativa Indica-hybride. Haze, een sterke pure Sativa, gekruist met de potente Indica soorten Northern Lights en Skunk waarbij de Indica dominantie door veelvuldig terugkruisen zwaar gereduceerd is.

Silver Haze (Vision Seeds) gefeminiseerd

Het was een makkelijke keuze voor Reserva Privada om twee kampioenen bij elkaar te brengen. De ouders van deze strain zijn Silver Bubble en de OG Kush #18. De Silver Bubble is al meer dan 10 jaar een favoriet in Amsterdam en de OG Kush #18 heeft een krachtige rook. Met de Silver Kush heb je een grote opbrengst, sterke Sativa dominante hybrid die de medicinale krachten van de OG #18 mixt met de uplifting Silver Bubble, een must voor elke Sativa kweker.

Silver Kush (Reserva Privada) gefeminiseerd

Silver LA heeft een grote opbrengst, bloeit snel en is voornamelijk een Sativa strain die grote toppen produceert, met de LA geur en spicy hazy ondertonen van Silver Bubble. Het kweken van Silver LA is geweldig vanwege de snelle vegetatie tijd, schimmelresistentie en grote opbrengsten. De Silver LA zal al snel een favoriet in je tuin worden en met een bloeitijd van slechts 9 weken is de strain ook commercieel levensvatbaar.

Silver LA (DNA Genetics) gefeminiseerd

Silverstar Haze van The Bulldog Seed Company.

Silverstar Haze (The Bulldog) gefeminiseerd

Sin Tra Bajo is uitstekend door de moeiteloze cultivatie. Voor beginnende en ervaren kwekers is Sin Tra Bajo een ideale auto-flowering strain. Ontwikkeld van de krachtige Mazari, gekruist met een Lowrider #1.

Sin Tra Bajo AUTO (Barney's Farm) gefeminiseerd

Sinicuichi (Heimia salicifolia) is een bloeiende plant uit Mexico die door de Azteken werd gebruikt tijdens transrituelen. De oorsprong ligt in Zuid-Amerika; van Mexico tot Argentinie. Sinicuichi wordt ook wel een 'auditief hallucinogeen' genoemd: geluiden zijn vervormd en lijken van ver weg te komen.

Sinicuichi (Heimia salicifolia)

De mexicaanse Sinicuichi (Heima salicifolia)struik is te vinden in de hooglanden van Mexico. Het werd gebuikt om een mexicaans drankje, met dezelfde naam, te bereiden. Wetenschapper Victor Reko beschreef het als een ‘magisch drankje wat vergetelheid veroorzaakt’.

Sinicuichi (Heimia salicifolia) levende plant

Sinicuichi (Heimia salicifolia) is een bloeiende plant uit Mexico die door de Azteken werd gebruikt tijdens transrituelen. De oorsprong ligt in Zuid-Amerika; van Mexico tot Argentinie. Sinicuichi wordt ook wel een 'auditief hallucinogeen' genoemd: geluiden zijn vervormd en lijken van ver weg te komen.

Sinicuichi extract 10x

St John's Wort van Source Naturals is een hoog gedoseerd kruiden extract. Middels een zorgvuldig uitgevoerd productieproces wordt een kwalitatief hoogwaardig extract verkregen, met een hoog gehalte hypericine. St. Janskruid is een gezond alternatief voor mensen die zich somber of moedeloos voelen. St. Janskruid bevordert een goede gemoedstoestand en geestelijke veerkracht,.

Sint Janskruid

Sint-janskruid (Hypericum perforatum) is een van de oudst bekende kruiden in Europa. Het wordt al meer dan 2000 jaar gebruikt voor het verbeteren van de gemoedstoestand. Het komt in geheel Europa, West-Azie en Noord-Afrika voor. Eigenlijk is het een veelvoorkomend onkruid dat aangetroffen kan worden in wegbermen, op heidegrond en in bossen. Het belangrijke bestandsdeel van sint-janskruid is hypericine.

Sint-janskruid (Hypericum perforatum)

Skullcap (Scutellaria lateriflora) is in het Nederlands bekend onder de naam blauwe glidkruid. Deze plant wordt ongeveer 50 cm hoog en wordt aangetroffen langs waterkanten en in moerasbos.

Skullcap (Scutellaria lateriflora)

Skunk #1 is een klassieke Nederlandse strain.
Een perfecte harmonie tussen Afghani, Mexican en Colombian genetica die de meeste type Cannabis hebben beïnvloed na de ontdekking van deze potentiële strain.

Skunk #1 (Homegrown Fantaseeds)

De Skunk XL was een belangrijke kruising in de geschiedenis van cannabis. Het was 1 van de eerste succesvolle en stabiele kruisingen tussen Indica's en Sativa's. Skunk XL werd vervolgens verder gekruist met andere soorten om geheel nieuwe cannabis typen te laten ontstaan.

Skunk #1 (Royal Queen Seeds) gefeminiseerd

De soort die de cannabis cultuur over de wereld veranderde, blijft marihuanaliefhebbers meer dan een kwart eeuw na haar uitbrengen verbazen! De oorspronkelijke Skunk kruisingen mixten traditionele cultuurvariëteiten uit Centraal en Zuid-Amerika, Afghanistan en Thailand.

Skunk #1 (Sensi Seeds) gefeminiseerd

Skunk, de soort die de cannabisteelt veranderde en al meer dan een kwarteeuw de wietliefhebbers verbaast, is nu beschikbaar als gefeminiseerde variëteit!

Skunk #1 (White Label) gefeminiseerd

Skunk #1 is simpelweg een van de belangrijkste cannabissoorten die ooit is gecreëerd. Het is een van de eerste gestabiliseerde Indica/Sativa-hybriden en bestaat al ten minste dertig jaar. Gedurende die tijd hebben Skunk #1 en haar ontelbare nakomelingen meer invloed gehad op de cannabiscultuur wereldwijd dan welke andere variëteit.

Skunk #1 AUTO (Sensi Seeds) gefeminiseerd

Een zeer aan te bevelen Skunk selectie, die goede resultaten geeft wat betreft opbrengst en “high”. Zeer goede gefeminiseerde zaden.

Skunk #11 (Dutch Passion) gefeminiseerd

Het verkrijgen van de beste resultaten van de betrouwbare Skunk familie is nu eenvoudiger dan ooit te voren met White Label Skunk Automatic - een nieuwe autoflowering kruising van een van 's werelds meest geliefde mariijuana soorten.

Skunk Automatic (White Label) gefeminiseerd

Zoals de naam al doet vermoeden, is de meest recente gefeminiseerde Skunk-hybride van Sensi een mix van de Afghaanse genen van Hindu Kush met de explosieve kracht en niet-te-stoppen impact van Skunk #1. Minder bekend is dat de geschiedenis van de oorspronkelijke Skunk Kush bestaat uit diverse generaties cross-breeding. Daardoor heeft zowel het standaardras als de nieuwe geheel vrouwelijke versie een geheel eigen karakter en smaak.

Skunk Kush (Sensi Seeds) gefeminiseerd

Blueberry (1e prijs HTCC 2000, 3e prijs HTCC 2001) en Mazar ( 2e prijs HTCC 1999, 2e prijs High Life Cup 2002) zijn twee Indica’s in onze collectie die nauwelijks te verslaan zijn. Skywalker is een hybride van een vrouwelijke Mazar plant en een mannelijke Blueberry. De bedoeling was een van de beste Indica’s te creeën die er zijn.

Skywalker (Dutch Passion) gefeminiseerd

Wanneer mensen vragen naar een OG Kush met een goede opbrengst praten ze over de Skywalker Kush! Dit is een zeer gezochte kloon in de VS.

Skywalker Kush (Reserva Privada) gefeminiseerd

Slaapmat van schuim in diverse kleuren. In ieder geval zachter dan slapen op de grond.

Slaapmat

Als het festival een paar nachten doorgaat, kun je lekker pitten op in deze comfortabele polyester katoen slaapzak

Slaapzak

Melatonine is een stof die het menselijk lichaam zelf aanmaakt, vooral met het invallen van de duisternis, en wordt als hoofdverantwoordelijke gezien voor het dag- en nachtritme. Bij de productie van melatonine gaat het echt om bijzonder kleine hoeveelheden. Toch kan het lichaam niet zonder. Gebrek aan melatonine kan worden verholpen door een tabletje melatonine te slikken.

SleepzZ Melatonine

Sleestack brengt twee van DNA's favoriete soorten samen: Schrom en Martian Mean Green. De Shrom is een uitstekende producent en heeft een lichte brandstof/haze smaak. Het kruisen van deze kloon met de Martiaanse Mean Green Man was een zeer wijs besluit, omdat de MMG altijd iets speciaals weet toe te voegen.

Sleestack (DNA Genetics) gefeminiseerd

Sleutelhanger uit de Cannabuds reeks. Hoogte 4.5 cm.

Sleutelhanger Cannabuds

Grappige sleutelhanger van een geflipte Cubensis of Amanita paddenstoel (4,5 cm).

Sleutelhanger Freaky Mush

Zeer originele sleutelhanger met een echte Hawaïaanse paddo, gegoten in plastic. Een absolute must voor de echte paddoliefhebber. Afmeting van de hanger: 3 x 1,5 x 1,5 cm.

Sleutelhanger met paddestoel

Ideaal voor de mensen die soms wat vergeten. Een sleutelhanger met stashbox. Nu vergeet je nooit meer je favoriete kruid of marihuana. Handig!

Sleutelhanger met stashbox

Voor wie het niet onder stoelen of banken schuift, is er deze sleutelhanger met op de buitenkant een afbeelding van een wietblad, en vanbinnen echte wietzaden.

Sleutelhanger met wietzaadjes

Slim & Trim is een afslanker die energie vrijmaakt uit de vetreserves van het lichaam. Het zal uw eetlust doen afnemen, waardoor het mogelijk wordt minder te eten

Slim & Trim

De gepatenteerde Smart Pot is een container met een zachte stof die genoeg stijfheid heeft om zijn vorm te behouden en zelfs om grote planten te ondersteunen. De Smart Pot is in feite ontworpen voor commerciële boomkwekers en wordt al meer dan twintig jaar gebruik.

Smart Pot

Smartiez is een herbal-X die je meeneemt naar heerlijke, plezierige high. Ervaar de warme sensatie van party energie gecombineerd met euforie!

Smartiez Herbal-X

Dit is een kruising tussen een hoge opbrengst AK-47 en Orange Bud. Zodra het ontkiemd zul je ontdekken hoe veerkrachtig deze supersnelle, extra hoge opbrengst sativa daadwerkelijk is.

Smile (Kannabia) Gefeminiseerd

De vitaliteit van deze plant is al vanaf het begin duidelijk zichtbaar. De bladeren eindigen met een scherpte punt, zoals een gekartelde mes. Dit is een zeer aantrekkelijk automatic soort, met een pijnboom-vormige structuur en een goede centrale top.

Smile Automatica (Kannabia) Gefeminiseerd

Smoking's 2 in 1 vloei. Vloei is gemaakt van rijstpapier met een dikte van 13 gr/m2.

Smoking Kingsize de Luxe, 2 in 1

Flamez King Size Slim vloei is gemaakt van een mix van 50% hout en 50% hennep. Op de pakjes zit een laagje silicone. Dat ziet er niet alleen gaaf uit, het zorgt ook nog eens voor een waterafstotend effect.

Smoking paper Flamez - 2 in 1

Snow Fruit heeft voornamelijk indica genen, wat vrij uniek is. Deze soort heeft een overdreven ontwikkeling van zijtakken, en daardoor de neiging om tamelijk breed en hoog te groeien, met als gevolg een productie van enorme oogsten.

Snow Fruit (Sweet Seeds) gefeminiseerd

De twee belangrijkste kenmerken van SnowRyder zijn haar zelfbloeiend vermogen en de glinsterende harskristallen die de volwassen knoppen bedekken als een sneeuwdeken. Zelfbloeiende cannabis begint te bloeien al naar gelang de leeftijd van de plant, en niet volgens de lichtcyclus. Daardoor heeft SnowRyder grote voordelen voor zowel binnenshuis als buitenshuis kweken.

Snow Ryder (White Label) gefeminiseerd

Snow White is één van de beste witte soorten van Nirvana Seeds. Door de kruising met een zeer vette Indica heeft de Snow White een grotere opbrengst dan de White Widow (één van haar witte verwanten). Deze F1 hybride heeft vette, kleverige toppen met een erg hoog THC gehalte. Uitermate geschikt voor zowel hydro als aarde. Deze soort rookt lekker weg en heeft een sterke Indica high. Het is dan ook niet voor niets één van de best verkochte zaden.

Snow White (Nirvana) gefeminiseerd

SnowBud is onze tweede “Hoogland varieteit”. SnowBud is een hybride van Afghaanse en Zuid Afrikaanse genetica. Evenals bij Pamir Gold is het selectiewerk voor SnowBud in de Zwitserse alpen gedaan.

SnowBud (Dutch Passion) gefemeniniseerd

SnowStorm is een heel stabiele autoflowering soort met een hoge opbrengst vol hars van een opmerkelijke potentie. Wanneer ze klaar is voor de oogst, lijkt ze op een kerstboom in een sneeuwstorm!

SnowStorm (Dutch Passion) gefeminiseerd

Somango #47 is een combinatie van de twee meest productieve en sterke planten van Positronics. Het is een nieuwe generatie hybrid. Ze is bekend als 'Het Beest'. Deze plant is een echte klassieker.

Somango#47 (Positronics) gefeminiseerd

Sour Cream combineert het beste van beide werelden; de klassieke haze smaak met de hoge opbrengst van Sour en G13. Het is moeilijk voor te stellen dat iemand deze soort aan zich voorbij laat gaan, het is een net iets andere haze plant, vol met Sour toppen.

Sour Cream (DNA Genetics) gefeminiseerd

Sour Diesel is een van de beste genetica beschikbaar op de huidige cannabis markt. Van origine Sativa, met een clean en euforisch potent effect, maar niet zeer cerebraal. Ze is perfect voor de hele dag.

Sour Diesel (Medical Seeds) gefeminiseerd

De Sour Diesel van Reserve Privada is een goed opbrengende, uitstrekkende soort die lichtgroene zure bloemen aanmaakt, die tijdens de bloei een roze kleuren aannemen. Sour Diesel is op haar best wanneer je haar de volle 10 weken laat staan; de smaak blijft na het laatste trekje nog hangen in je mond.

Sour Diesel (Reserva Privada) gefeminiseerd

De wereldberoemde Sour Diesel is nu beschikbaar als een gefeminiseerde variant van Royal Queen Seeds. Met trots voegen wij deze fantastische cannabis variëteit toe aan onze collectie. Dit is misschien wel één van de meest bekende cannabis variëteiten ter wereld, en misschien zelfs één van de sterkste.

Sour Diesel (Royal Queen Seeds)

Sour Diesel (The Bulldog) gefeminiseerd

De Sour Kush, voorheen bekend als Headband, kent een hoge productie en de high is volkomen medicinaal en niet te overdonderend. Het vinden van een moeder is eenvoudig in een pakket van 6 en deze plant is ook gemakkelijk te klonen, het schiet wortels in 8 – 10 dagen. Ze groeit snel in in vegetatieve fase en dijt uit om verschillende toppen en zelfs een bladerdak aan te maken. Grote hoeveelheden hars met een geweldig aroma.

Sour Kush (Reserva Privada) Gefeminiseerd

Sour Diesel groeit snel en heeft een volle 10 weken nodig. De LA Confidential is een beruchte langzaam bloeiende plant met kleine opbrengsten, maar voltooid binnen 7-8 weken. Het is een LA x Sour D hybrid die het beste van de twee strains samenneemt. De Sour Secret groeit snel en produceert goede opbrengsten binnen 9 weken. Beide ouders zijn zeer sterk, dus wees gewaarschuwd, de Sour Secret is niet voor beginners. Makkelijk te kweken met goede vertakking en unieke smaak die de Sour Secret tot een must maakt voor alle kwekers.

Sour Secret (DNA Genetics) gefeminiseerd

Hoge opbrengsten zijn het idee hier, zoals de Power Plant de commerciële scene sinds de jaren 90 overrompelde, maakt deze plant een terugkeer in een sparkly en zoet smakende nieuwe strain.

Sour Smurf (Devil's Harvest) regular

Sour Tangie is een combinatie van het oude en het nieuwe. Tangie is een nieuwere soort dat snel in populariteit aan het stijgen is en de Sour Diesel is een old-school lieveling die we allemaal kennen. Sour Tangie groeit snel in vegetatieve staat en nadat het bloeien is gestart kun je verwachten dat het zich blijft uitstrekken tot diep in de 4de week. Niet alleen door de indrukwekkende kristalvorming onderscheidt dit soortje zich, op elk vlak wint de Sour Tangie. Snelle vegetatie, grote planten, sterke toppen, geweldige kristalvorming en de waanzinnige geur maken deze plant zo mooi dat het snel je lieveling zal worden. Sour Tangie for the win.

Sour Tangie (Res. Privada) feminized

Zweef door de ruimte en voel je één met het universum. Neem 2 capsules op een lege maag en ervaar een intense kleurrijke trip naar de maan.

Space Trips

Space-E geeft een extatische oppepper. Het bevat een unieke mix van krachtige ingrediënten die je in de partysfeer breng en houden - de hele nacht lang.

Space-E (Happy Caps)

Dit product behoeft waarschijnlijk geen introductie. Al jarenlang staat het bekend als een van de beste lustopwekkende middelen. Het stimuleert de zin in seks en zorg voor een ongekend orgasme bij zowel man als vrouw.

Spanish Fly Extra

Het doel was het bereiken van een ruderalis soort met optimale opbrengst en vertakkingen dichtbij de voet van de plant. Het eindresultaat is een ‘struikachtig’ autoflowering soort die graag grote lage bladen aanmaakt met dichte op elkaar staande toppen. Om de ontwikkeling hiervan zoveel mogelijk te optimaliseren is het raadzaam de plant tijdens de eerste groeiweken met zorg te voeden. Zorg er goed voor dat het de juiste voeding krijgt en de aanbevolen licht omstandigheden.

Special Kannabia Auto (Kannabia) Gefeminiseerd

De Special Kush #1 is de nieuwste indica soort van Royal Queen Seeds. De zaden zijn in 2010 uitgebracht en zeer scherp geprijsd en op het moment een van de goedkoopste vrouwelijke wietzaden op de markt.

Special Kush #1 (Royal Queen Seeds) gefeminiseerd

Dit mix pack bevat 6 zaden: 2 x Monster, 2 x African Free en 2 x Missing zaden.

Special Mix 1 (Eva Seeds) gefeminiseerd

De tweede Eva Seeds special mix bevat 6 zaden van de volgende stammen: Veneno, Nexus en Jamaican Dream.

Special Mix 2 (Eva Seeds) gefeminiseerd

Deze mix bevat enkele van de grootste genetica van Eva Seeds. Mix 3 bevat 2 x Pink Plant, 2 x TNT Kush en 2 x Papa's Candy.

Special Mix 3 (Eva Seeds) gefeminiseerd

De Special Queen #1 is een nieuwe gefeminiseerde zaden soort van Royal Queen Seeds. Aangezien Royal Queen Seeds een reputatie heeft hoog te houden zijn de verwachtingen ook nu weer hoog. Royal Queen Seeds staat garant voor mooie en hoge kwaliteit cannabis genetica.

Special Queen #1 (Royal Queen Seeds) gefeminiseerd

Speed Devil is in de eerste vrouwelijke Sweet Seeds 'autoflowering' variëteit.

Speed Devil #2 (Sweet Seeds) gefeminiseerd

Critical is een soort die garant staat voor hoge opbrengsten en een potent eindproduct. Dankzij deze eigenschappen behoort zij met name in Zuid-Europa dan ook al jaren tot de meest populaire soorten. De automatische versie lijkt die status te gaan evenaren, maar dan in het autoflower segment.

Speedy Critical (Fast & Furious)

Deze variëteit is een echte 'Pure Bred'. Vanuit een van de meest bekende lijnen, La Reina de Africa, is Speedy een authentieke en exclusieve 100% autoflowering kruising. Probeer deze variëteit die eruit springt vanwege de intense en hete smaken.

Speedy Gonzales AUTO (Kannabia) gefeminiseerd

We weten dat je naar superleuke festivals gaat deze zomer, dus waarom zou je het ultieme in draagbare entertainment meenemen, in de vorm van een simpel spelletje?

Spelkubus

Spirit Elixir is een reinigend, psychedelisch, visionair Amazonebrouwsel dat gemaakt kan worden van een diversiteit aan planten. Wij bieden 6 verschillende combinaties aan, waarvan er 2 traditionele ayahuasca zijn. De andere 4 zijn ayahuasca analogen (anahuasca), welke in effect bijna gelijk zijn aan ayahuasca.

Spirit Elixir 1

Spirit Elixir is een reinigend, psychedelisch, visionair Amazone-brouwsel dat gemaakt kan worden van een diversiteit aan planten. Wij bieden 6 verschillende combinaties aan, waarvan er 2 traditionele ayahuasca zijn. De andere 4 zijn ayahuasca analogen (anahuasca), welke in effect bijna gelijk zijn aan ayahuasca.

Spirit Elixir 2

Spirit Elixir is een reinigend, psychedelisch, visionair Amazone-brouwsel dat gemaakt kan worden van een diversiteit aan planten. Wij bieden 6 verschillende combinaties aan, waarvan er 2 traditionele ayahuasca zijn. De andere 4 zijn ayahuasca analogen (anahuasca), welke in effect bijna gelijk zijn aan ayahuasca.

Spirit Elixir 3

Spirit Elixir is een reinigend, psychedelisch, visionair Amazone-brouwsel dat gemaakt kan worden van een diversiteit aan planten. Wij bieden 6 verschillende combinaties aan, waarvan er 2 traditionele ayahuasca zijn. De andere 4 zijn ayahuasca analogen (anahuasca), welke in effect bijna gelijk zijn aan ayahuasca.

Spirit Elixir 4

Spirit Elixir is een reinigend, psychedelisch, visionair Amazone-brouwsel dat gemaakt kan worden van een diversiteit aan planten. Wij bieden 6 verschillende combinaties aan, waarvan er 2 traditionele ayahuasca zijn. De andere 4 zijn ayahuasca analogen (anahuasca), welke in effect bijna gelijk zijn aan ayahuasca.

Spirit Elixir 5

Spirit Elixir is een reinigend, psychedelisch, visionair Amazone-brouwsel dat gemaakt kan worden van een diversiteit aan planten. Wij bieden 6 verschillende combinaties aan, waarvan er 2 traditionele ayahuasca zijn. De andere 4 zijn ayahuasca analogen (anahuasca), welke in effect bijna gelijk zijn aan ayahuasca.

Spirit Elixir 6

De Spirit Haze van Zambeza is een kruising tussen een echte Haze plant en een automatica. Op deze manier veranderd de karakteristieke smaak van de gewone autoflowering in een Haze achtige smaak. Het is een aangepaste betere versie van de automatic met een grote oogst en een volledig met hars bedenkte plant.

Spirit Haze (Zambeza) gefeminiseerd

Psychoactive Sacramentals - From the Good Friday Experiment to the Direct Experience of the Divine - Alleen in het Engels verkrijgbaar.

Spiritual Growth with Entheogens

Arthrospira platensisof spirulina is een blauwgroene alg die van oorsprong voorkomt in de meren van Midden Afrika en delen van Zuid Amerika en Mexico. De officiële naam voor deze groep is ‘cyanobacteriën’. Er zijn meer dan 1500 soorten blauwgroene algen, maar vooral de Arthrospira platensis is bekend door menselijke consumptie.

Spirulina (Spirulina platensis)

De Splif Stik geeft een zachte, schone rook af door deze eerst door een 175 mm lang 'doolhof' te laten stromen. Terwijl de rook door het kanaal van de Splif Stik stroomt worden teerdeeltjes opgevangen, waarbij het aluminium de rook afkoelt, wat een zachtere rook oplevert.

Splif stik

Spoetnik #1 is een veelzijdige plant met uitzonderlijke weerstand tegen een breed scala kweekproblemen. Ze heeft compacte steenharde toppen en biedt een opvallende geestelijke stone voor een pure Indica – een verkwikkend bewustwording.

Spoetnik #1 (Paradise Seeds) gefeminiseerd

De Spongepot biedt een eenvoudige manier om zaden te ontkiemen met weinig kans op complicaties. Spongepots bestaan uit verschillende soorten turf en kokos, gebonden door een organische lijm, waardoor het sponsachtig aanvoelt.

Spongepot

Spongepots Roots zijn ideaal voor het laten wortelen van stekken. Dit product is een variant op de Spongepot voor zaden en is op een aantal punten aangepast voor snelle en effectieve beworteling van stekken.

Spongepot Roots

Deze soort komt uit...Argentinië! - De kleur van de vruchten is koperachtig tot een licht goud-bruin.

Sporemate sporenspuit Argentina Tango

Dit is een fraaie paddenstoel die zijn oorsprong vind in Zuidoost-Azië. De sporen werden ontdekt door John Allen, bij de beroemde Angkor Wat tempel in Cambodja.

Sporemate sporenspuit Cambodia

Een soort voor de psilocybe liefhebber. Deze varieteit vind zijn oorsprong in Costa Rica, de 'goudkust'. Als je ooit in Midden-Amerika bent geweest weet je wat voor magische natuur daar te vinden is..

Sporemate sporenspuit Costa Rica

De ontdekker van deze soort benoemde haar oorspronkelijk als een P. azurescens/P. Cubensis hybride. In sommige gevallen kleurt de hoed van deze paddenstoel lichtbruin/caramel, zoals P. azurescens soorten dat ook doen, toch is het een 100% Psilocybe cubensis. De kleur van de stam kan variëren van sneeuwwit tot geel/goud bij de voet.

Sporemate sporenspuit Cubensis B+

Deze soort stamt af van een paddenstoel die op 1000 meter hoogte werd ontdekt in de bergen van Ecuador. Veel kwekers kiezen deze soort omdat deze bekend staat als eenvoudig om mee te werken en vergevingsgezind.

Sporemate sporenspuit Ecuador

De Psilocybe galindoi Georgia paddenstoel is staat tot het produceren van sclerotia. Het werd eerst verkocht onder de naam Galindoi (Atlantis), maar volgens expert Gaston Guzman is deze soort niet de Psilocybe atlantis. Totdat er een officiële wetenschappelijke naam bekend is, noemen we deze soort de Psilocybe galindoi var. Georgia. Mycoloog David Allard heeft deze soort heel toepasselijk de Atlanta Liberty Cap genoemd.

Sporemate sporenspuit Galindoi (Georgia)

De klassieker Psilocybe cubensis 'Golden Teacher' is een van de meest gewaardeerde soorten in onze collectie, en wordt niet voor niets wereldwijd door vele liefhebbers gekweekt.

Sporemate sporenspuit Golden Teacher

Deze Psilocybe Cubensis soort werd voor het eerst gevonden in het beroemde Chitwan National Park in Nepal, aan de voet van het Himalaya gebergte.

Sporemate sporenspuit Nepal Chitwan

Deze sporenspuit soort uit de Panaeolus cyanescens familie is afkomstig uit Jamaica.

Sporemate sporenspuit Panaeolus cyanescens Jama

Deze soort komt van Suphanburi in Thailand, uit de collectie van John Allen. Het levert mager resultaat op graan, maar doet het uitzonderlijk goed op gepasteuriseerd of gesteriliseerd compost. Ze produceert in dat geval enorme vruchten, vandaar de naam: "Goliath".

Sporemate sporenspuit Panaeolus Goliath

Deze soort komt helemaal uit het Amazonegebied. Het is een grote, stevige paddenstoel die volle vluchten geeft. Dit is een van de soorten die aanbevolen worden voor beginnende kwekers.

Sporemate sporenspuit PES Amazonian

PF Original is een van de beste soorten om te gebruiken met BRF (brown rice flour) tek. Het werpt al zeer vroeg en zeer snel vruchten. In feite begint het pinnen (opkomen van kleine paddo's) al direct na het koloniseren, doorgaans zonder rustperiode. Er is tevens zeer weinig tijd tussen afzonderlijke vluchten. Het wordt aanbevolen om het substraat van deze stam te incuberen in een donkere plaats of met gebruik van een gloeilamp hoog in het rode spectrum, om voorbarige pinning voorafgaand aan de vruchtvorming af te remmen.

Sporemate sporenspuit PF Original

Dit is 'de' tampanensis (truffel) soort. Mogelijk de meest zeldzame paddenstoelensoort die tot nu toe gevonden is. Alle tampanensis soorten stammen af van een enkel exemplaar dat door de inmiddels overleden Dr. Steven Pollock werd ontdekt in de buurt van Tampa, Florida. Naar verluid werd een tweede vondst gedaan in Mississippi, echter is destijds geen kweekmateriaal verkregen.

Sporemate sporenspuit Tampanensis 'Pollock'

Deze soort uit Thailand is erg geschikt voor beginners. Gemiddelde kolonisatie snelheid en geeft eenvoudig vruchtlichamen.

Sporemate sporenspuit Thai

De term Treasure Coast verwijst naar een gebied aan de Oostkust van de Verenigde Staten, in de staat Florida, waar deze paddenstoelensoort ontdekt is. De Treasure Coast koloniseert snel en is ook zeer geschikt voor beginners. Het kan vooral extreem koloniseren op casing (veen en kokos) en omvat alles met zeer dicht mycelium, voordat de eerst vruchtcyclus heeft plaatsgevonden.

Sporemate sporenspuit Treasure Coast

Deze soort is voortgekomen uit testers die werden gevonden in de buurt van Guadalajara en Talpa, in Mexico. Het is een redelijke sclerotia producent.

Sporemate vial Mexicana Jalisco

Een snel bloeiende Sativa met een sterke cerebrale high. Deze Haze hybrid heeft in eerste instantie een relaxend effect vanwege de Indica strain die gebruikt wordt om het bloeiproces te versnellen, maar dit wordt snel vervangen door een uplifting na effect dat voor vele uren aan zal houden.

SPR Haze (Homegrown Fantaseeds) gefeminiseerd