Welkom bij Stoney Times. » Smart/Headshop O

Smart/Headshop O

nL VLAG WELKOM OP ONZE PAGINA HEAD/SMARTSHOP O nL VLAG


U BEVINDT ZICH OP DE PRODUCT PAGINA MET DE LETTER O - LIEVER ZOEKEN IN DE CATEGORIE PAGINA'S - GA DAN NAAR HET HOOFDMENU EN ZOEK UW PRODUCTEN IN DE DOOR U GEWENSTE CATEGORIE.

>>>>LET OP! - GEBRUIK UW BACKSPACE BUTTON OM TERUG TE KEREN NAAR DEZE WEBSITE OMDAT DE PRODUCTEN NIET OPENEN IN EEN NIEUW VENSTER<<<<<

O.G. Kush is afkomstig uit Noord-Californië en staat wereldwijd bekend om haar uitgesproken aroma en krachtige effecten. OG Kush is een uniek ras dat niet vergeleken kan worden met ander marihuanarassen.

O.G. Kush (Royal Queen Seeds) gefeminiseerd

O.Z. Kush (The Bulldog) gefeminiseerd

Reserva Privada selecteerde de #18 uit de gefeminiseerd OG Kush zaden die ze als eerst uitgaven. De #18 was op zoveel manieren geweldig dat Reserva Privada haar opnieuw moest feminizeren.Ze heeft een zuurdere smaak dan de oorspronkelijke OG en een oogst die tenminste 1/3 meer is. Ze heeft de opbrengst en de benzine-achtige zure smaak van de Chem Dawg met de viriliteit van OG-Chem.

OG #18 (Reserva Privada) gefeminiseerd

Voor een lange tijd was de originele Cheese alleen verkrijgbaar in stekvorm. We zijn er dan ook trots op om deze klassieker als vrouwelijke zaden te kunnen aanbieden.

OG Cheese (GreenLabel) feminized

De Original Gangster Kush is ontwikkeld in Californië, vlakbij Los Angeles in San Fernando Valley, na 3 generaties van kruisen en stabilisatie. Het is de meest populaire strain in zuid Californië en is de #1 in de VS.

OG Kush (Dinafem) gefeminiseerd

De legende der legendes is eindelijk in zaad vorm. De OG Kush, voorheen alleen een kloon, is nu beschikbaar voor het publiek! Deze strain is de meest gewilde in de VS. De plant groeit behoorlijk in de hoogte met kleine, dicht buds en een goede opbrengst. De geur is als brandstof en de smaak is geweldig! Als je van een sterk medicijn houdt is de OG een goede keuze.

OG Kush (Reserva Privada) gefeminiseerd

Dit is de originele LA Affie. Een goede medicinale strain vanwege pijnverlichting en het helpt tegen slapeloosheid. Voor de normale gebruiker, de high van de cannabis is psychedelisch en energiek met een hammer. Deze plant is een zware eten. Er zijn twee echte fenotypes van de LA Affie en ze bloeien beiden in 45-56 dagen. Met een geweldige geur en unieke LA smaak is de LA Affie een klassieker om te roken.

OG LA Affie (DNA Genetics) gefeminiseerd

Rivea corymbosa (ook wel Turbina corymbosa genoemd), behoort tot de familie van de morning glory planten, die van origine voorkomen in Latijns-Amerika van Mexico tot Noord-Peru, in het zuiden en ook nog op andere plaatsen. De zaden groeien uit tot een blijvende klimplant met witte bloemen, die vaak als sierplant wordt gebruikt. Ololuihqui valt onder de LSA zaden, wat betekent dat het gelijkenissen met LSD vertoont, zowel in chemische structuur als in werking.

Ololiuhqui (Rivea corymbosa)

Rode ogen omdat je te veel gerookt hebt? Of gewoon vermoeide ogen van naar het beeldscherm staren? Deze oogdruppels op basis van natuurlijke ingrediënten hebben een verzachtende werking en helpen je om van rode en geïrriteerde ogen af te komen.

Open Your Eyes

Deze bitterzoete hybride met hoge bloem tot blad verhouding kan in een Sea of Green of multi-branch methode gekweekt worden. Enorme schutbladeren verdringen elkaar en maken fraai uitziende trichoom hoofdtoppen – plus enkele van de grootste toppen die je ooit gezien hebt. Gekweekt in hydrocultuur met kokos is Opium eenvoudig te overzien en werkt het fenomenaal wat betreft de groei.

Opium (Paradise Seeds) gefeminiseerd

De Slaapbol of Opium Poppy (papaver somniferum) plant is de bron van opium en de chemische afgeleiden daarvan; morfine en heroïne. In Amerika en Europa zijn papaverzaden legaal, omdat ze geen van de alkaloïden bevatten die wel aanwezig zijn in de volgroeide papaverplant, zoals morfine, codeïne, papaverine, en thebaïne. Deze variant van het papaverzaad, Lilac single, is hetzelfde als maanzaad, dat vanwege de uitgesproken smaak vooral gebruikt wordt om brood en taart mee te decoreren.

Opium Poppy zaden (Papaver somniferum)

Een 100% Skunk selectie. Bloeit met dikke harde toppen en oranje stampers. Een zeer geliefde variëteit.

Orange Bud (Dutch Passion) gefeminiseerd

Orgatrex is een volkomen biologische vloeibare plantenvoeding die harmonieus met de natuur samenwerkt om jou grotere & gezondere planten te geven. Orgatrex bevat ingrediënten die zijn goedgekeurd door de Britse Soil Association en kan met alle gewassen gebruikt worden.

Orgatrex (Biotabs)

Original Afghan reguliere cannabis zaden van The Bulldog Seed Company.

Original Afghan (Bulldog) regulier

Original Amnesia Autoflowering is een grote en krachtige plant die snel groeit. De stengel is breed en heeft grote buds. De buds zien eruit als een staart van een vos. Ruikt naar incense en het effect is zeer cerebraal en sterk.

Original Amnesia autoflowering (Dinafem) gefeminiseerd

Original Berry is een overwegend sativa kruising ondanks het feit dat gekruist was met een snelle, hoge opbrengst Afghan vrouwtje.

Original Berry (Kannabia) Gefeminiseerd

Original Cheese is een klassieke en unieke soort, waarvan de historie teruggaat tot in de jaren '80, toen deze soort veel te vinden was in coffeeshops in Amsterdam. Toen hij verdween werd SuperSkunk de vervanger. Paradise Seeds ontving een originele vrouwelijke Cheese stek in 2003 van een bevriende stoner en grower.

Original Cheese (Paradise Seeds) gefeminiseerd

Dit is een ware sexy dame. Een mooie plant met harde buds bedekt in hars. De Original Misty is een van de beste producenten in termen van opbrengst en vereist niet veel aandacht tijdens het kweken. Haar dikke buds, zoete aroma en sterk kalmerende high van prijswinnende kwaliteit maakt dit een populaire strain onder Nederlandse cash-crop kwekers.

Original Misty (Homegrown Fantaseeds) regular

White Widow is een van de meest bekende planten in de wereld. Paradise Seeds heeft de originele vrouwelijke kloon en de geselecteerde WW mannelijke sinds 1996.

Original White Widow (Paradise Seeds)

From Amsterdam, With Love. Geniet van de smaak van hasj in combinatie met de zoetheid van een lolly.

Originele Amsterdamse Hash Pops

Dutch Passion beschouwt Ortega Indica als een medicinale cannabis varieteit. Ortega Indica is een hybride van Northern Lights #1 en een andere sterke Indica, die beide dateren uit de late jaren zeventig. Extreem penetrante geur/aroma: aarde accenten, kruidig en tabak. Het zeven personen sterke testteam ondervond dat Ortega Indica een erg goede varieteit is om te gebruiken voor het slapen gaan. Een kenmerk dat in alle Indica’s aanwezig is, maar extremer in Ortega Indica. Ortega Indica werkt als een effectieve slaappil en kalmeringsmiddel.
Ortega Indica (Dutch Passion) gefeminiseerd

Dit is een mix van traditioneel Nederlandse buiten variëteiten (regular) en is uitstekend voor beginners en low-budget kwekers. De zaden van de outdoor mix zijn allen schimmel bestendig en vereisen weinig onderhoud.

Outdoor Mix (Homegrown Fantaseeds) regular

Dit pakket bevat een mix van 3 x Dr. Jekyll, 3 x Kannabia Special en 3 x Smile.

Outdoor Mix (Kannabia) gefeminiseerd

De Outdoor Mix bestaat uit de twee sterkste buitenkweek soorten van Royal Queen: Royal Moby & Power Flower

Outdoor Mix (Royal Queen Seeds) gefeminiseerd

Als je het moeilijk vindt om een keuze uit Sensi's uitgebreide collectie te maken, is dit verrassingspakket misschien iets voor jou!

Outdoor Mix (Sensi Seeds) regular

Compacte 3-delige outdoor pannenset gemaakt om een zombie apocalyps te weerstaan. Laten we hopen dat het niet zover komt…

Outdoor pannenset Activa

Ben je een outlaw als je wiet kweekt en ervan geniet? Dutch Passion vindt van niet, en kondigt met trots OutLaw aan, een old-school Haze-dominante sativa van topkwaliteit die zowel bij de beginnende kwekers als bij de connaisseurs in de smaak zal vallen. Met de lage prijs die Dutch Passion rekent voor hun OutLaw wietzaden kan dit best wel eens een nieuwe best-seller worden.

OutLaw (Dutch Passion) gefeminiseerd


See more weed smoking pictures